Waarom ik voor campings in de Ardennen kies

Ik sta bij mijn vrienden en familie bekend als een groot fanatiekeling wanneer het aankomt op de Ardennen. Meerdere malen per jaar ben ik hier te vinden en meestal probeer ik zelfs nog een paar weekenden erbij te pakken, zolang mijn werkgever mij dat toestaat (eigen baas zit er voorlopig nog niet in). De streek, de omgeving, de natuur en de mensen vind ik ronduit geweldig en dit zorgt ervoor dat ik hier met alle liefde al mijn vrije dagen door zou willen brengen. Vanaf het centrum van Nederland is het gelukkig ook niet al te ver rijden en normaliter kies ik voor de campings op de Ardennen. Dit levert regelmatig vragen op van de mensen die ik spreek, want waarom niet gewoon een bungalow huren of kijken naar een hotel? De prijzen voor het reizen vallen immers al sterk mee en op die manier heb je net even wat meer luxe. Maar voor mij is dat volledig uitgesloten.

Altijd campings kiezen

Ik zal altijd campings blijven kiezen zolang ik bij mijn verstand ben, omdat dit voor mij de meest ideale optie is. Een duurder verblijf kiezen is volledig zinloos, overdag ben ik namelijk toch altijd buiten of op avontuur, en wat moet ik met een televisie wanneer ik midden in de natuur ben? Op de campings heb ik altijd aanspraak van mensen die ongeveer dezelfde instelling hebben, de faciliteiten zijn altijd goed in orde en er is altijd wel iemand die meer van de streek weet dan ik, zodat ik elke keer weer wat extra leer. Maar weet je wat nog een veel groter voordeel is van deze manier van op vakantie gaan? Zodra ik de omgeving gezien heb of eigenlijk niet zo tevreden ben over de mogelijkheden, dan pak ik mijn spullen in en rijd ik zo naar de volgende plek. Campings in de Ardennen zijn er immers genoeg en tegen de tijd dat ik ze allemaal heb gehad, dan ben ik ongetwijfeld met pensioen en weet ik waar ik heen kan gaan om lekker tot rust te kunnen komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>